kvinna och flicka skickar medicinboll mellan varandra i gymmiljö

FAMILJETRÄNING

Aktiv familjetid på Filborna Arena!

Skapa minnen tillsammans med nära och kära medan ni tränar och har kul. Vi strävar efter att främja familjens välmående och hälsa genom att erbjuda en mängd träningspass som är speciellt utformade för att engagera hela familjen i en gemensam och rolig träningsupplevelse.

Med våra familjepass ges både vuxna och barn möjligheten att träna tillsammans flera gånger i veckan. Dessutom erbjuder vi våra populära Mamma/Barn-pass för nyblivna mammor, där du kan träna med din bebis i en stöttande och inkluderande miljö.

vuxen och barn tränar tillsammans
vuxen och barn tränar tillsammans

Familjeintervall är 30 minuters intervallbaserad svettfest för både stor och liten! Här tränar vuxen och barn tillsammans på ett roligt, utmanande och dynamiskt sätt med fokus på puls, samarbete och styrka- allt med en touch av lekfullhet. Ni lägger ribban för hur jobbigt det blir!

Styrke- och konditionspasset för alla mammor som behöver träna upp sin kropp efter graviditeten. Anpassat efter de förändringar som sker under graviditeten med fokus på mammamagen. Vi tränar hela kroppen och självklart är du välkommen både med eller utan bebis. Alla bebisar som inte börjat krypa/gå kan följa med. Du behöver ha varit på din efterkontroll innan du startar. Välkommen till ett pass där plötsligt blöjbyte och amningsbehov är vardag! Din instruktör är personlig tränare med utbildning och erfarenhet inom gravidträning.

Läs mer HÄR.

Träning

SE ALLT