personer som lyfter vikter utomhus i gemensam träning

UTOMHUSTRÄNING

Utforska utomhus träningens möjligheter på Filborna Arena.

Med ett brett utbud av utomhusträningspass, inklusive cirkelträning, funktionell träning och löpning för både nybörjare och erfarna löpare, finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Våra kunniga instruktörer kommer att guida dig genom varje session med entusiasm och expertis, och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål samtidigt som du tar del av naturens friska luft och inspirerande omgivningar.

Utforska utomhusträningens möjligheter på Filborna Arena och låt dig inspireras av träning under öppen himmel. Vår anläggning välkomnar dig till vårt utegym och konstgräsplan där du kan utforska en dynamisk och varierad träning som passar alla nivåer och mål.

kvinnor tränar med viktstång utomhus tillsammans
kvinnor tränar med viktstång utomhus tillsammans

CF Simpel UTE är en form av utomhusträning som fokuserar på enkelhet och funktionalitet. Varje träningspass kombinerar funktionella rörelser med kroppsviktsövningar och enkelt träningsutrustning för en komplett och effektiv träning.

Cirkel UTE är en dynamisk och effektiv träningsform som kombinerar olika övningar för att träna hela kroppen på en gång. Varje träningspass består av flera stationer där du utför olika övningar under en kort tidsperiod

Gympa UTE är en energigivande och mångsidig träningsform som låter dig njuta av naturen samtidigt som du tränar din kropp och förbättrar din hälsa. Varje träningspass innefattar en mix av konditions-, styrke- och rörlighetsövningar som utförs under ledning av en erfaren instruktör

Löpning för nybörjare utomhus är en fantastisk träningsform som inte bara förbättrar din kondition och hälsa, utan också ger dig möjlighet att utforska din omgivning och njuta av frisk luft. Varje löppass är anpassat för nybörjare och fokuserar på att bygga upp uthållighet och löpteknik på ett säkert och gradvis sätt.

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner som du utför i 20 sek med vila i 10 sek mellan varje repetition.

Syftet med senioryoga är att mjuka upp leder, stärka kroppen och förbättra balansen. På senioryoga är rörelserna mjuka och anpassade efter varje individs förmåga och behov för att främja en skonsam träning. Passet hålls UTE på vår ute bana. Så ta gärna på kläder efter väder.

Stationsträning med både kondition och styrkeövningar. Utomhus på konstgräsplanen!

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner som du utför i 20 sek med vila i 10 sek mellan varje repetition.

Träning

SE ALLT