ung kvinna hjälper äldre man vid maskin på gym

SENIORTRÄNING

Träna aktivt som senior på Filborna Arena

Upptäck fördelarna med en anpassad träning som främjar hälsa och välbefinnande även i mogen ålder. Våra specialanpassade seniorpass är skräddarsydda för att stärka kroppen, förbättra konditionen och främja balansen, allt med hänsyn till dina individuella behov och förutsättningar.

Vi välkomnar dig över 55 år att delta i våra pass, där du kommer att få en trygg och effektiv träning under ledning av våra erfarna instruktörer. Genom att fokusera på styrka, kondition och balans hjälper vi dig att uppnå dina träningsmål och fortsätta leva en aktiv livsstil.

gruppträning med vikter på gym
gruppträning med vikter på gym

Passet för dig som är senior. Här fokuserar vi på kondition, styrka, balans och rörlighet utifrån kroppens förändringar vid högre ålder.

Ett intervallpass för dig som är senior. Här fokuserar vi på kondition, styrka, balans och rörlighet utifrån kroppens förändringar vid högre ålder.

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner som du utför i 20 sek med vila i 10 sek mellan varje repetition.

Syftet med senioryoga är att mjuka upp leder, stärka kroppen och förbättra balansen. På senioryoga är rörelserna mjuka och anpassade efter varje individs förmåga och behov för att främja en skonsam träning. Passet hålls UTE på vår ute bana. Så ta gärna på kläder efter väder.

Stationsträning med både kondition och styrkeövningar. Utomhus på konstgräsplanen!

Seniorbox är ett träningspass speciellt designat för äldre vuxna för att förbättra styrka, kondition och balans genom anpassade boxningsinspirerade övningar. Det är en rolig och funktionell träningsform som passar alla fitnessnivåer och hjälper till att främja hälsa och välbefinnande hos äldre deltagare.

TRÄNING

SE ALLT