människor som springer på löpband

Bli Medlem

Filborna Arena Allkort

Pris 495 kr/mån

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud när du vill under våra öppettider. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning.
Bindningstid 12 månader därefter löpande autogiro månadsvis med 1 månads uppsägningstid.

Filborna Arena Dag

Pris 445 kr/mån

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud mellan 05.45-15.00 på vardagar samt helger. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning.
Bindningstid 12 månader därefter löpande autogiro månadsvis med 1 månads uppsägningstid.

Filborna Arena Senior

Pris 345 kr/mån

Köp här
Gäller för dig 65+ år. Tillgång till hela Filborna Arenas utbud mellan 05.45-15.00 på vardagar samt helger. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning.
Bindningstid 6 månader därefter löpande autogiro månadsvis med 1 månads uppsägningstid.

Filborna Arena 6 månader

Pris 645 kr/mån

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud när du vill under våra öppettider. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning.
Bindningstid 6 månader, därefter löpande autogiro månadsvis med 1 månads uppsägningstid.

Tillsammans

Pris 345 kr/mån

Köp här
För barn och ungdomar mellan 11-14 år erbjuder vi nu Filborna Arena tillsammans, ett träningskort där du tränar tillsammans med mamma/pappa eller annan godkänd myndig person som är medlem på Filborna Arena. (Vissa begränsningar finns för kortet, kontakta receptionen för mer info). Bindningstid 3 månader (därefter löpande autogiro).

Studentkortet 6 månader

Pris 425 kr/mån

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud när du vill under våra öppettider. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning. För dig som är från 15 år och studerar på högstadie/gymnasie- eller högskolenivån med uppvisande av giltigt Mecenat-kort. Se fler rabatter https://mecenat.com/se. Bindningstid 6 månader, därefter löpande autogiro med 1 månads uppsägningstid.

Klippkort 10 gånger

Pris 1295 kr

Köp här
Klippkort som gäller på hela Filborna Arena. Träna gruppträning, styrketräning eller motionssim. Giltighetstid 1 år efter inköpsdatum.

Provvecka

Pris 245 kr

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud när du vill under våra öppettider, under en period av 7 dagar sammanhängande. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning. Väljer du att teckna Dig på ett medlemskap i anslutning till provveckans slut, drar vi av 200 kr på din kommande betalning.

Engångsträning

Pris 195 kr/gång

Köp här
Tillgång till hela Filborna Arenas utbud. Gruppträning, styrketräning och tillgång till simhallen för motionssim och vattenträning.
simbassäng med linjer på botten

På Filborna Arena hittar du en av Sveriges modernaste simarenor med fyra bassänger för tävlingsarrangemang, träningsverksamhet, motionssimning, simskolor, bad och lek.Tänk på att bassängerna stänger 30 minuter innan gymmet.

Barn under 12 år måste ha med sig en badande simkunnig vuxen. För att få bada utan vuxet sällskap måste du ha fyllt 12 år samt vara simkunnig. Entréavgift betalas av alla badgäster, även de som inte badar.

Klippkorten har 1 års giltighetstid efter inköpsdatum.

För att arbeta som Personlig tränare på Filborna Arena har tränaren en godkänd licens som PT samt klarat Filborna Arenas kvalitetsprov som PT. Inbodymätning ingår i ditt PT-tillfälle.

Prata med din tränare och gör upp din personliga plan för att bli den bästa versionen av dig.

 

Vilken nivå den personliga tränaren har baseras på yrkeserfarenhet och utbildning. En nyexaminerad PT kommer att ha en lägre nivå än en PT med lång erfarenhet och vidareutbildning. Priserna bestäms utifrån vilken nivå PT:n har, där nivå 1 är lägsta prisklass.

Alla priser ovan gäller för dig som Filborna Arena-medlem. Priserna är för PT-Nivå 1. PT-Nivå 2: +100kr, PT-Nivå 3: +200kr

hantel

När du blir medlem hos oss erbjuds du mer än bara ett träningskort!

När du blir medlem hos oss erbjuds du mer än bara ett träningskort! Vi är din träningspartner i vått och torrt.

kvinna och man gör en fistbump på gymmet
prislapp

PRISER

STARTAVGIFT

För att bli medlem på Filborna Arena tar vi ut en startavgift på 349 kr (för dig som blir medlem på 6 eller 12 månaders medlemskap). Som ny medlem får du ett välkomstkit med dig hem som bland annat innehåller en vattenflaska, tygpåse och fina värdecheckar (innehållet kan variera).

SE ALLT