Filborna Express

Enkel, effektiv och säker träning på bara 30 minuter per tillfälle

Kombinerad kondition- och styrketräning på bara 30 minuter 

Filborna Express är baserat på Technogyms innovativa cirkelträningssystem BIOCIRCUIT och erbjuder en enkel, effektiv och säker metod för att uppnå dina träningsmål. Oavsett om du vill gå ner i vikt, komma igång med träningen, bygga styrka eller åldras med god hälsa, så hjälper Filborna Express dig att nå resultat mer effektivt och säkert.

Denna cirkelträning är designad för att skapa en personlig och automatisk träningsupplevelse som inte kräver några justeringar eller väntetid. Med Filborna Express behöver du bara dyka upp, så tar systemet hand om resten och hjälper dig att träna regelbundet och effektivt.

Vår BioCircuit Filborna Express genomförs i 8 cirkelträningsmaskiner; 2 konditionsmaskiner och 6 styrkemaskiner. Varje omgång kan 12 personer träna samtidigt, men det går givetvis lika bra att träna själv. Ett pass på 2 varv inne i BioCircuiten tar ca 35 minuter – snabbt och effektivt!

Cirkeln kan köras i 5 olika program:
  • Start moving
  • Stay Young
  • Tone your body
  • Lose weight
  • Boost performance

Med dessa program får du hela tiden progression och resultat i din träning eftersom maskinerna räknar ut när det är dags att lägga på vikt eller gå in i en återhämtningsfas med lägre vikt.

 

Filborna Express är vår första tilläggsprodukt som kommer fungera som ett helt eget medlemsskap, eller som en produkt att köpa till om du redan är medlem. 

Hur fungerar det?

Börja med att ladda ned TechnoGym appen och skapa därefter ett kostnadsfritt mywellnesskonto. Om du redan har ett konto, tryck på fortsätt med E-post och logga in.

När du sedan befinner dig i Filborna Express loggar du in i kiosken via TechnoGym appen i telefonen. Skärmen visar dig sedan till den maskin du ska börja med.

Dina personliga inställningar som mäts vid första tillfället tillsammans med en kostnadsfri PT lagras och ställs automatiskt in på varje maskin.

För 495 kr per månad får du full tillgång till Filborna Express och alla dess möjligheter, inklusive vår simhall för motionssim, 12 mån bindningstid*

*Student- och seniorrabatt erbjuds, precis som på våra övriga medlemsskap.

Vill du ha ännu mer? För 150 kr extra i månaden kan du lägga till både gym och gruppträning.

Redan medlem hos oss? Då kostar det endast 150 kr extra per månad för att få fri tillgång till Filborna Express. Ingen bindningstid.

Förköp av medlemsskap öppnar i slutet av juli – begränsat antal platser så håll utkik på våra sociala kanaler för att inte missa säljstart!

Självklart får du möjlighet att prova på Filborna Express innan du bestämmer dig för att köpa medlemskap. Vi erbjuder 7 dagars gratis provträning, och för att erhålla detta genomför du ett intro av Filborna Express tillsammans med en av våra medarbetare för att sedan få ett värdekort som du visar upp i receptionen.

Tider för introduktion kommer släppas inom kort.