Gruppbild på människor i gymmiljö

Vi söker säljande receptionist och gymvärd på vikariat

Om tjänsten

 

Vi behöver stärka upp vårt team ytterligare och söker nu en säljande receptionist och gymvärd på vikariat. I rollen arbetar du för att ge våra besökare och medlemmar bästa möjliga service både i receptionen och ute i verksamheten.

Som gymvärd förväntas du se till att det är ordning och reda på de ytor som våra medlemmar rör sig på. Det ingår uppgifter inom städ. Du kommer även arbeta med säljinriktade insatser.
Som receptionist är du ansiktet utåt och bemöter alla som besöker anläggningen. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat genomförande av bokningar, kontroll av inpassering, teckna medlemskap, svara i telefon samt mail, hänvisa och vägleda medlemmar och besökare.

Arbetstiderna förläggs inom anläggningens öppettider. Öppning, stängning och helgarbete ingår.

Profil

Vi söker dig som är lösningsorienterad och ser möjligheter. Du har inga problem med att ta egna initiativ och att ha flexibilitet i dina arbetsuppgifter. Du har ett öga för att se behovet och att prioritera.

Vi förväntar oss att du har fallenhet för god service och förstår vikten av en god kommunikation till både medlemmar och medarbetare.
Du har en förmåga att se behovet och ge rätt rekommendation för att kunden ska få det resultat som önskas. Du har inga problem med att komma till avslut vid sälj och har inga svårigheter med att ta kontakt med potentiella medlemmar via telefon.

Erfarenheter

Det är meriterande om du har arbetat med CRM-systemet BRP sedan tidigare.
Vi ser att du har erfarenhet av kundservice och sälj.

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdag: 2024-06-16
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Frågor gällande tjänsten besvaras via mail till [email protected]

Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställningsform: Vikariat t.om 2025-03-31
Antalet tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-19